Kvällen!

Shieet vad tiden rusade iväg.. klockan e snart nio. plattången e på värmning oh sveriges värsta bilförare e på tv, ohh jag älskar dom två blondinerna :D dom e så gooa hahaha
Eller vad tycker ni ??

Ser mig själv lite som dom faktiskt :)
jag vet inte hur man startar en bil !
Jag vet inte vilken som e gasen och bromsen !

Och detta e faktiskt sant. tro det eller ej.. men jag e nog den första killen som inte kan detta !

Kommentarer
Postat av: evelina

Sv: Joo, jag ska ha en text antligen på handleden eller i nacken, vet inte vad jag tycker är snyggast än men det kommer. Jag är ju 18 så det är ju fritt fram för mig =) vad har du tänkt att göra för tatuering då? önska dig det i present ett tips :)

2010-03-18 @ 21:54:03
URL: http://idaevelina.blogg.se/
Postat av: evelina

2010-03-18 @ 22:18:38
URL: http://idaevelina.blogg.se/
Postat av: evelina

SV: Joo, nacken var min första tanke men sen så såg jag en tjej med en skitsnygg på handleden... Har lite beslutsångest där, för om det är på handleden så får den inte bli för ihoptryckt vilket är min rädsla att det ska bli.. Får väl snacka med tatueraren och så.. Ja, smärtan är lite för mig med men jag ska fan ta mig igenom det =) jag vill ju ha den så då få man väl leva med lite smärta för en stund, kommer ju vara värt det ! =)

2010-03-18 @ 22:20:51
URL: http://idaevelina.blogg.se/
Postat av: evelina

hihi, jo precis så säger man ju.

Min mamma har godkännt min tatto redan innan jag blev 18 men inte min pappa så han får veta om den när den sitter där.. :P men jag är ju 18 och det är mitt val så han har inte så mycket att säga, han kan ju inte direkt kasta ut mig då jag ändå bara bor hos mamma liksom =)

2010-03-18 @ 22:48:04
URL: http://idaevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0